Радио Милева
не може да се смири...

Карлеуша дојде на снимањето на „Ѕведите на Гранд“: Тотално отсатна и вон себе и се тресеа рацете, а наместо кај жирито, седна до Саша Поповиќ (ФОТО)

Карлеуша дојде на снимањето на „Ѕведите на Гранд“: Тотално отсатна и вон себе и се тресеа рацете, а наместо кај жирито, седна до Саша Поповиќ (ФОТО)

Јелена Карлеуша вчера, 21 јануари 2019,  сепак се појави на снимањето на “Ѕвездите на Гранд”. Пристигна видно нерасположена, во придружба на својот менаџер, избегнувајќи ги новинарите. Тешко и беше дури  и да ги оценува кандидатите во музичкиот натпревар.

“Пејачката им се пожали на марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид, дека и се тресат рацета, и за разлика од претходно, кога на снимањето на емисијата, главно, доаѓаше видно расположена, сега не сакаше да комуницира со претставниците на печатот“ – пишува српски Блиц.

Она што го привлече најмногу вниманието беше тоа што Карлеуша не седеше на своето  вообичаено место, покрај Давид и Марија, туку седна до Саша Поповиќ.

Јелена претходно секогаш сакаше да биде во центарот на вниманието и беше една од  најгласните во  жирито, а сега беше јасно дека таа само сака да биде што подалеку од објективите на камерите.

Карлеуша  и по снимањето, задскривајќи се зад големите темни очила за сонце, брзо и без збор влезе во автомобилот што ја чекаше надвор и со голема брзина замина од студиото.

Останати вести од Радио Милева