Радио Милева
љубопитна...

„Каков ви беше првиот секс“?… Луна на Александра и Давид им упати непристоен предлог, па доби ваков одговор

„Каков ви беше првиот секс“?…  Луна на Александра и Давид им упати непристоен предлог, па доби ваков одговор

Луна Ѓогани и Давид Драгојевиќ се повеќе се на мета на нападите  дека постојат симпатии меѓу нив, кои тие упорно се обидуваат да ги негираат.

Сепак, најновата ситуација повторно ја покрена лавината сомнежи.

Имено, Луна сакаше да разговара со Давид за некои „незгодни“ теми, пред неговата девојка Александра Суботиќ, па го праша  нешто за сексот.
„Кажи ми, те молам Давид, па, потоа и Сандра … за своето прво сексуално искуство“ – рече Луна, прашање што ја навреди Суботиќ.

„Баш токму тебе ќе ти раскажува за првото сексуално искуство“! – отсечно одбруси Александра,  по што се вмеша и Мики Ѓуричиќ во приказната.

„Еј, Луна, батали. Ти всушност си замислуваш како Давид е.е?  Срам да ти е!“ – ја искара Мики.