Радио Милева
не е по науката

Каков и е љубовниот живот на Луна сите видоа, ама каква ученичка била во животот, призна самата: „Најголема оценка ми беше тројка“!

Каков и е љубовниот живот на Луна сите видоа, ама каква ученичка била во животот, призна самата: „Најголема оценка ми беше тројка“!

Блогерката е дете на добро познати родители (Гаги и Анабела – Фанки Џи), па често јавноста се прашуваше како изгледал нејзиниот живот пред да влезе во реалното шоу? Образованието на Луна беше исто така под лупа на интерес, а Ѓогани завршила приватно уметничко училиште училиште – драмски отсек.

Цената на едногодишно образование изнесувала 10.000 евра, а за четири години родителите на Луна дале 40.000 евра за најзиното образование. За време на нејзиниот престој во „Задруга2“, во една прилика, Луна изјави дека немала големи проблеми за време на средно училиште.

Што правевме во тоа училиште? Седевме и гледавме филмови! Се собиравме, одевме на екскурзии до Италија, Шпанија, Истанбул и Прага, тоа беше нашиот врв! Но, тоа чини многу, 10.000 евра годишно! Навистина уживавме. Имавме се’ во училиштето,  кујна, во кафе … Нарачуваме храна и таа веќе чекаше на одморот. Бевме малку, до 15 ученици. Најголемата оценка ми беше тројка! Никогаш не разбрав како се вика она… Гео… гео… геометрија!

Но, откако завршила средно училиште, Луна се запишала во менаџмент и туризам на еден приватен факултет во Белград, а кога влегла во првата сезона на “Задруга” (во септември 2017 година), Луна била на втора година од студирањето.

Останати вести од Радио Милева