Радио Милева
првиот снег

Како во бајка: Драгана Мирковиќ ја покажа зимската идила во дворот од нејзиниот луксузен дом (фото)

Како во бајка: Драгана Мирковиќ ја покажа зимската идила во дворот од нејзиниот луксузен дом (фото)
фото: Марина Лопачиќ

Српската фолк пејчака Драгана Мирковиќ заедно со сопругот Тони Бјелиќ и нејзините деца со години живее во луксузна вила во Виена.

Меѓутоа, освен тоа пејачката и нејзиниот сопруг имаат и дворец кој  изгледа како вистинска бајка.

Овој пат, фолкерката го забележа и првиот снег во нејзиниот двор на лускзуниот дом.

Овој момент таа го забележа со својот мобилен телефон и го објави во кусите приказни на Инстаграм.

„Првиот снег“, напиша кусо пејачката.

фото: Инстаграм

Останати вести од Радио Милева