Радио Милева
најмераклика...

Како неа нема друга во „Задруга: Мина Врбашки менува машки… како чорапи! (ФОТО)

Како неа нема друга во „Задруга: Мина Врбашки менува машки… како чорапи! (ФОТО)

Учесниците во реални те шоу програми  честопати се заљубуваат, одљубуваат, влегуваат во флертови, секс афери или романси. Промената на партнерите стана вообичаена работа за некои учесници, сепак, една девојка од реалното шоу „Задруга“ ги сруши сите рекорди по бројот на сменети партнери за време на четирите сезони на оваа ТВ програма.

Станува збор за Мина Врбашки, која дури ги смени 6 момчиња со кои беше интимна во првите три сезони на „Задруга“, а сношти „го јавна“ и седмото, откако водеше љубов со Филип Цар.

Првото учество на Мина во „Задруга“ беше одбележано по нејзината врска со раперот Немања Ѓериќ – Ѓексон, по кого долго не патеше по разделбата, туку веднаш влта во врска со моделот Тома Паниќ. По аферата со Паниќ, Мина имаше жешки акции пред камерите на „Задруга 2“ со Јовица Путниковиќ, како и со Марко Марковиќ, кој до неодамна беше во врска со Станија Добројевиќ.

Кон крајот на „Задруга 2“, Мина го зачини престојот со интимна врска со Саво Перовиќ, а во „Задруга 3“ влезе во љубовна врска со Менсур Ајдарпашиќ, со кого беше заедно до пред неколку месеци.

Откако и се приклучи на „Задруга 4“, Мина беше во кратка врска со Фран Пујас, но со него сепак немаше сексуални односи, ама затоа сношти, за прв пат, спиеше со Филип Цар.

Мина разменуваше нежности со уште неколку мажи за време на нејзиното учество во претходните три сезони на „Задруга“, како што се Владимир Томовиќ, Ервин Мујаковиќ, Адам Ѓогани, Матеја Матијевиќ, меѓутоа, не е познато дали  била интимна и со нив. Како и да е, Мина Врбашки менува машки… како чорапи!

Токму поради овој број на мажи, Мина се смета за „најмераклика“… За девојка што „прошла“ најголемиот број партнери во трите досегашни и оваа – четвртата сезона на најгледаното реално шоу „Задруга“. Или како што на шега знаат да кажат некои од „задругарите“: „Умри машки на Мина Врбашки“!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski) on

Останати вести од Радио Милева