Радио Милева

Како на филм: Драгана Мирковиќ не ни насетувала каква ноќ за паметење и приредува сопругот (фото)

Како на филм: Драгана Мирковиќ не ни насетувала каква ноќ за паметење и приредува сопругот (фото)
фото:драгана мирковиќ/инстаграм

Драгана Мирковиќ доби прекрасно изненадување од сопругот Тони Бијелиќ.

Пејачката не очекуваше Тони да го изнајми целиот објект за двајцата да уживаат на врвот на Пачиќ.

„Целиот имот, кој му припаѓа на нашиот долгогодишен пријател, го изнајмивме само двајцата, за да можеме да уживаме во вкусни специјалитети во мир, покрај каминот, вели пејачката.

фото:драгана мирковиќ/инсатграм

“Инаку, ние сакаме да се изненадуваме. Не мора да бидат големи гестови, доволно е змал нак или порака за внимание”, додаде пејачката.

Се претпоставува дека изненадувањето било по повод 52-от роденден на пејачката која го прослави пред 4 дена.

Останати вести од Радио Милева