Радио Милева

Како да се сестри: Вака изгледа мајката на Едита Арадиновиќ (фото)

Како да се сестри: Вака изгледа мајката на Едита Арадиновиќ (фото)
фото:едитаарадиновиќ

Дека на поранешната „министерка“, Едита Арадиновиќ убавината и е во гените, им покажа на сите така што на својот профил на Инсатграм објави фотографија од својата мајка.

Едита Арадинович за фотографијата каде е гушната со мајка си напиша емотивен опис:

-пријател мој, ружа моја… Моето се’. Мојата мајка!

фото:инстаграм/едитаарадиновиќ

Во коментарите под оваа фотографија повеќето пишуваа дека изгледаат како две сестри, но имаше и такви кои се пошегуваа со „гледај ја мајката – бирај ја ќерката“.

Останати вести од Радио Милева