Радио Милева
буржујски кокошки

Кај милионерите и живината живее на висока нога: Кокошарникот на Елена Кариќ е обоен во бело, има скапоцени рамки за слики, а во него виси кристален лустер… (ВИДЕО)

Кај милионерите и живината живее на висока нога: Кокошарникот на Елена Кариќ е обоен во бело, има скапоцени рамки за слики, а во него виси кристален лустер… (ВИДЕО)

Елена Кариќ наводно се развела од бизнисменот Југослав Кариќ, па сопругата на Новак Ѓоковиќ ја купила нивната луксузна куќа во Космај во која заедно живееле овие поранешни сопружници.

Овој луксузен имот, за кој Јелена Ѓоковиќ навидно платила 2,9 милиони евра, содржи и голема парцела, простран двор, овоштарници, базен како и бројни домашни животни, а бившата сопственичка Елена го украсила ентериерот со посебна грижа.

Последните денови на имотот на Космај, Елена ги искористила за последен пат  да ужива во бајковитата зимска идила, а фотографииите ги споделила со своите следбеници на Инстаграм.

Таа исто така го покажа кокошарникот што самата специјално го дизајнирала. Сиот е  обоен во бело, има скапоцени рамки за слики, а а во него виси кристален лустер!  Очигледно, кај милионерите и живината живее на висока нога!

Како сето тоа изгледа, можете да видите на видеото кое самата Елена Кариќ го споделила.

Останати вести од Радио Милева