Радио Милева

Јована блескаше на концертот на Жељко: Се појави во црно издание со еден специфичен детаљ на себе (фото)

Јована блескаше на концертот на Жељко: Се појави во црно издание со еден специфичен детаљ на себе (фото)
foto:insatgram

Сопругата на српската музичка ѕвезда Жељко Јоксимовиќ, Јована и неговиот син Коста беа најважната и најголема поддршка во Сава центар.

Жељко на белграѓани им приреди магична ноќ, а ова наедно беше и неговиот последен концерт пред српската пулика.

Foto: A. Nalbantjan

Покрај родителите, братот и ќерката, во подршка беше и Јована со Коста, кои пристигнаа заедно.

Водителката се одлучила за црн романтичен фустан во кој блескаше и совршено ги истакна своите витки нозе.

Foto: A. Nalbantjan

Особено впечатлив шмек во долниот дел од стајлингот беа сивите високи потпетици споени со црни чорпаи.

Foto: A. Nalbantjan

Додека мама уживаше, малиот Коста со играчка во рацете со следеше се околу себе. Српските медими ги следеа во секој момнет и ги објавија нивните фотографии од првите редови.