Радио Милева
Поинаква

Јелена од Драчево со нов имиџ: Актерката напрви впечатлива промена (фото)

Јелена од Драчево со нов имиџ: Актерката напрви впечатлива промена (фото)
фото:јелена јованова/принтскрин инстаграм

На вонредното 24-то издание на Златна Бубамара на популарноста, Македонскиот ситком „Преспав“ кој пљт сеозни ги забавува и засмејува гледачите, оправдано ја доби бубаратата на популарноста за изминатата година.

Бидејќи се’ беше организирано во поинакви услови од нормалните, преспавци во знак на благодарност се обратија на социјалните мрежи.

фото:јелена јованова/принтскрин инстаграм

Меѓу нив беше и актерката Јелена Јованова или попозната како Јелена од Драчево. Од објавта можеше да се забележи дека Јеленче го сменила имиџот и долгата коса со кадрици, ја сменила со покуса и рамна која одлично и прилега.

фото:јелена јованова/принтскрин инстаграм

За потсетување, улогата на Јелена од и донесе дополнителна пополарност, а народот се повеќе сака да види и слушне нешто повеќе за неа.

Поминаа и осум месеци откако го родеи своето прво чедо, синчето кое го носи името Јаков, а мама Јелена полна со енергија, очигледно разубавена од мајчинството се врати пред камерите во нови професионални освојувања.

Останати вести од Радио Милева