Радио Милева
Задруга 2

Јелена Круниќ и Марко – Петручи имаа жестока секс партија пред очите на другите задругари кои со овации навиваа! (ФОТО+ВИДЕО)

Јелена Круниќ и Марко – Петручи имаа  жестока секс партија пред очите на другите задругари кои со овации навиваа! (ФОТО+ВИДЕО)

Јелена Круниќ и Марко Петрушевиќ Петручи најпрвин се бакнаа на синоќешната забава, а потоа, како што обично се случува,  завршија во кревет.

Кога влегоа во спалната соба, обајцата беа целосно опуштени, и додека сите други  беа будни, а сите светла запалени, тие целосно се препуштија на страста и имаа жестока секс акција на очиглед на сите задругари. Тие не обрнуваа внимание на другите кои внимателно го следеа она што се случуваше под прекривката.

На оваа жестока и жешка акција и претходеше размена на нежност на креветот. Додека тие беа обземени од страста, задругарите се собраа околу нивниот кревет и гласно навиваа со овации, додека Боро – Сантана и Лепи Миќа отидоа чекор понатаму, па им ја тргнаа прекривката за да се осигураат дека дејствието под јорганот е навистина  реално.

Но, Јелена и Петручи не обрнуваа внимание на ништо и никого и продолжија со својата секс партија и размена на нежности и страсти.

А, се’ започна вака, по вчерашната журка…

А вака заврши…