Радио Милева
учете ги децата на вистински вредности

Јелена Карлеуша за Божиќ позираше со своите ќерки: „Иако сум атеист ги учам своите деца на традиција“

Јелена Карлеуша за Божиќ позираше со своите ќерки: „Иако сум атеист ги учам своите деца на традиција“
фото: принтскрин/карлеушастар

Поп пејачката Јелена Карлеуша на Божиќ објави фотографија со нејзините ќерки Атина и Ника и истакна иако е атесит ги учи своите деца на традиција.

Имено, таа сподели фотоградија со нејзините ќерки кои го држат лебчето, а до објавата напиша моќна.

„Иако сум атеиста со задоволство ги учам своите деца на традицијата на нашиот народ, но и на традицијата на Словенија, Хрватска, Босна, Косово, Црна Гора, Австрија….бидејќи во нас тече крв на сите тие народи. Татко ми е Србин, мајка ми Словенка, еден дедо од Лика, другиот од Словенија, една баба од Босна, другата од Косово, прабаба ми Австралијанка….тогаш што сум јас? Јас сум човек. Ги сакам и почитувам сите вери и нации…затоа што кога се ќе се собере или одземе, ние сме исти. Единствена поделба е во нашите глави. Затоа бидете добри луѓе и учете ги децата на вистински вредности. Тие се подобра иднина“, напиша Карлеуша.

Останати вести од Радио Милева