Радио Милева

Јелена Карлеуша со една фотографија стави јасно до знаење како стојат нештата во бракот со Душко (фото)

Јелена Карлеуша со една фотографија стави јасно до знаење како стојат нештата во бракот со Душко (фото)
фото:инсатграм/јеленакарлеуша

Со месеци наназад се шпекулира дека Јелена Карлеупа ќе се разведе од сопругот Душко Тошиќ, а една фотографија покажа нешто сосема спротивно од шпекулациите.

Имено, откога започна скандалот со Огњен Врањеш, Душко и Јелена престанаа да се појавуваат заедно во јавност, како и на приватни забави, свадби…

Се зборуваше дека нивниот брак е во криза. Меѓутоа, Јелена објави фотографија од својата ќерка Атина која го носи розвиот костим во кој мама настапи, а во позадина се гледа и Душко.

Сепак, оваа фотографија сведочи за тоа дека нивниот брак се уште функционира, делеку од очите на јавноста.

Останати вести од Радио Милева