Радио Милева

Јелена Карлеуша се сели во Англија?!

Јелена Карлеуша се сели во Англија?!

Според пишувањето на странските медиуми Јелена Карлеуша може да се пресели во Англија.

Имено, еден голем фудбалски клуб сака да го земе Душко Тошиќ во тимот, а Јелена го потврди тоа и откри какви им се плановите.

Многу се зборува за таа Англија. Душко има големи и сериозни понуди од светските клубови. Бешикташ е шампион, а тој е меѓу ѕвездите. Моето мислење е дека таму треба да ја завши кариерата, каде го направи името и најголемиот успех. Мислам дека и тој се согласува со тоа. Јас ја обожавам Англија, но тоа би ни паднало тешко. Душко во јануари полни 33 години и неговата круна во кариерата е во Истанбул, вели Карлеуша во емисијата „Гламур“.