Радио Милева

Јана и Ана Стојановски уживат во природа со наследникот Ненад кој е потпораснато бебенце (фото)

Јана и Ана Стојановски уживат во природа со наследникот Ненад кој е потпораснато бебенце (фото)
фото:јана стојановска/инсатграм

Со потоплото веме и типично летни температури, ограниченото движење поради корона вирусот на сите ни паѓа тешко.

Изминатиот викедн многумина се решија за рекреација надвот од градот, а меѓу тие беа и сестрите актерки Јана и Ана Стојановски.

Нивнта дестинација беше убавата и разеленета Попова Шапка каде ги полнеа градите со чист воздух, а духот со позитивна енергија. За тоа дополниутелно придонесе малиот Ненад, кој веќе е потпораснато бебенце кое личи на мама.

-Сестри и бебе во време на корона, напиша тета Ана во описот за фотографијата.

фото:ана стојановска/инстаграм

За потсетување, македонската актерка Јана Стојановкса во септември претходната година се породи во седмиот месец од бременоста и со сопругот, кошаркарот Андрија Бојиќ станаа родители на нивниот син Ненад кој го носи името на неговиот дедо.

Останати вести од Радио Милева