Радио Милева

Ја прашаа Рада Манојловиќ дали се уште е во врска, еве го нејзиниот одговор

Ја прашаа Рада Манојловиќ дали се уште е во врска, еве го нејзиниот одговор

За врската на Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ се пишува многу. Така да во последно време се пишуваше дека Рада и Харис раскинале бидејќи тој ја изнверувал.

Манојловиќ во емисијата „Магазин ин“, а на прашањето дали се уште е во врска, Рада одговори:

„Зависи кој прашува“, изјави Рада.

фото: рас србија

Водителката Сања Маринковиќ не се откажа да ја дознае вистината, па ја праша Рада.

„Добро, ако те праша некое момче дали си во врска“, праша Сања.

„За него не сум“, изјави Манојловиќ.