Радио Милева

Ја крие од јавноста: Погледнете како изгледа сопругата на Бобан Рајовиќ! (фото)

Ја крие од јавноста: Погледнете како изгледа сопругата на Бобан Рајовиќ! (фото)

Пејачот Бобан Рајовиќ веќе 25 години е во брак со Драгана.

Сопругата на пејачот, Драгана Рајовиќ заедно со своите деца живее во Белград и не сака многу да се експонира во јавноста.

Пејачот го откри рецептот за успешен брак.

„Драгана има многу квалитети, а тоа што е нормална личност е клуч за успешен брак. Дури и кога бев анонимен, мојот дух беше немирен. Возев такси во Данска и морам да признам дека тогаш ми беше полесно бидејќи жените не ме „напаѓаа“ како сега, вели Бобан.

Тој истакна дека иако понекогаш има флерт, неговото срце му припаѓа на сопругата Драгана.

Еве како изгледа поубавата половина на пејачот.

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on