Радио Милева

Изгледа многу постаро: Линдзи Лохан има само 33 години, а веќе се уништи со ботокс (фото)

Изгледа многу постаро: Линдзи Лохан има само 33 години, а веќе се уништи со ботокс (фото)
фото:линдзи лохан инстаграм

Бурниот и порочен живот на актерката Линдзи Лохан(33) дефинитивно зема данок, па нејзината убавина почна да бледи.

Но, бидејќи денес се’ е можно да се „поправи“, Линдзи одлучи по секоја цена да ја врати својата свежина, па почна да применува корекции на лицето.

Дека во тоа претера, говори и нејзиното последно појавување во јавност, каде светот едвај ја препозна.

Рака под рака со својата сестра Али, Линдзи се појави на „Derbu Day“ во Мелбурн, а присутните не можеа, а да не го забележат нејзиното ново лице.

Актерката толку ја затегнала кожата, што едвај може да се смее.


Впрочем, фотографиите кажуваат повеќе од зборови…

Останати вести од Радио Милева