Радио Милева
Народот прашува - таа покажува

Ивана Шопиќ во емисија ги покажа „гаќичките“ додека ги прексрстуваше нозете: На задругарката „мачето“ и лежи во „леопардово крзно“ (ВИДЕО)

Ивана Шопиќ во емисија ги покажа „гаќичките“ додека ги прексрстуваше нозете: На задругарката „мачето“ и лежи во „леопардово крзно“ (ВИДЕО)

Поранешната „задругарка“, цицлестата  Ивана Шопиќ во емисијата „Задруга – Народот прашува“ дојде провокативно облечена. Длабоко деколте во кое повеќе се гледаа отколку што ги сокраваше огромните бујни гради и мини црн фустан, што во еден момент покажа многу повеќе отколку што таа се надеваше.


Имено, додека  Ивана ги прексрстуваше нозете, преместувајќи ги од една на друга, и ѕирна долна облека, исто како и последниот пат кога беше гостинка со своето поранешно момче Стефан Кариќ.

Овој пат само поразличен беше дезенот на нејзините гаќички, кои покажаа дека на задругарката „мачето“ и лежи во „леопардово крзно“. Народот прашува – Ивана покажува!

Погледнете го моментот на вистината во видото што следува:

Останати вести од Радио Милева