Радио Милева

Иста како мама: Ова е ќерката на Снежана Ѓуришиќ која живее во Америка (фото)

Иста како мама: Ова е ќерката на Снежана Ѓуришиќ која живее во Америка (фото)
фото:снежана ѓуришиќ/инстаграм

Пејачката Снежана Ѓуришиќ ја има ќерката, Маја, која живее во Америка за многумина е нејзина копија!

Маја ги наследила впечатливите карактеристики на лицето и музичкиот талент од нејзината мајка. Пред неколку години настапи со неа на нејзиниот соло концерт и тогаш покажа дека добро пее, но наскоро се откажа од својата музичка кариера.

Како што подоцна изјави Снежана, Маја го сторила тоа затоа што едноставно не сака да биде дел од јавната сцена. Како наследничка на позната пејачка, таа не може целосно да ја избегне јавноста.

фото:снежана ѓуришиќ/инстаграм

Мама Снежана често објавува на својот профил на Инстаграм фотографии од ќерката која живее во Америка заедно со сопругот и двете деца.

Тие се причината за честите патувања на Снежана во Чикаго, покрај професионалните причини.

фото:снежана ѓуришиќ/инстаграм

Снежана Ѓуришиќ и нејзиниот сопруг Слободан Гвоздановиќ, која почина во 2013 година, исто така добија син, Марко. Снежана дека е во љубовна врска со гинекологот Вања Милошевиќ.

Останати вести од Радио Милева