Радио Милева

Ист како тато: Ова е синот на Жика Јакшиќ од првиот брак (фото)

Ист како тато: Ова е синот на Жика Јакшиќ од првиот брак (фото)
фото:инстаграм

Продуцентот на „Ѕвездите на Гранд“ и водител на емисијата „Никогаш не е доцна“, Жика Јакшиќ, е татко на двајца синови.

Покрај Душан кој го доби во бракот со водителката Дајана Пауновиќ, Жика има и син од првиот брак, Андрија, кој живее и работи во Германија, каде со години живееше и Жика.

фото:фејсбук

Андрија Јакшиќ не го интересира естрадата, туку производство на вино. Тој е млад енолог во Германија и на својот татко неодамна му направи вино „Никогаш не е доцна“ по емисијата која ја води.

фото:фејсбук

Андрија одлично се согласува со помалиот брат и кога доаѓа во Белград ужива во семејните моменти.

фото:инстаграм

Останати вести од Радио Милева