Радио Милева
полни како брод

Испливаа точни цифри: Еве колку заработуваат членовите на „Ѕвездите на Гранд“ од сезона

Испливаа точни цифри: Еве колку заработуваат членовите на „Ѕвездите на Гранд“ од сезона
фото: јутуб

Членовите на жирито во „Ѕвездите на Гранд“ често се во центарот на вниманието, а сега испливаа информации колку тие заработуваат по сезона, иако често нагласуваат дека не се платени.

Така, наводно Ѓорѓе Давид кој последен се приклучи во музичкото шоу, од продукцијата добива 40 000 евра. Потоа, следува Драган Стојковиќ Босанац кој добила 60 000 евра, пишува „Објектив“.

фото: зоран илиќ/рас србија

Вики Миљковиќ и Ана Бекута добиваат 80 000 евра по сезона, а наводно Марија Шерифовиќ добива многу повеќе од нив.

фото: филип јовановиќ/рас србија

Наводно, Шерифовиќ добива по 140 000 евра од секоја сезона на „Ѕвездите на Гранд“.

фото: снежана крстиќ/рас србија

Музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ постои 18 години.

Останати вести од Радио Милева