Радио Милева
каква „задоволство“, такви спомени...

Исплива нов секс скандал во „Задруга 4“: Анѓела Миленковиќ- „Анаконда“ орално го задоволила раперот Вук Моб, но при тоа не била сама? (ФОТО)

Исплива нов секс скандал во „Задруга 4“: Анѓела Миленковиќ- „Анаконда“ орално го задоволила раперот Вук Моб, но при тоа не била сама? (ФОТО)

Во  најгледаното и најконтроверзно ријалити „Задруга 4“, исплива нов секс скандал. Имено, во емисијата „Прашања на гледачите“, водителот Милан Милошевиќ прочита прашање за Анѓела Миленковиќ, која на сите им е попозната под прекарот „Анаконда“.

– Признајте сега пред сите што си имала со Вук Моб? – беше прашањето до Анѓела.

– Во 2012 година се допишувавме преку Фејсбук, па завршив кај него во студиото … Никогаш не сум кажал на никого дека сум била со него.Се запознавме после тоа.Бев со мојата пријателка Ана.Немам проблем да кажам, да имавме… секс, би рекла.

– Бев пијан и не се сеќавам – додаде Вук.

– Јас слушнав приказна дека и ти и твојата пријателка орално сте го задоволиле Вук – додаде една од задругарките, а Анаконда на тоа ништо не возрвати, само ја премолче нејзината констатација.

 

View this post on Instagram

 

🐍 #zadruga #zadruga4 #andjelamilenkovic

A post shared by ANDJELA MILENKOVIĆ (@iamangella_official) on

Останати вести од Радио Милева