Радио Милева

Испилива тајна од бракот на Александра и Филип Живојиновиќ за која никој не насетуваше (видео)

Испилива тајна од бракот на Александра и Филип Живојиновиќ за која никој не насетуваше (видео)
фото:александра живојиновиќ/инстаграм

Александра Живојиновиќ откри детаљ за својот сопруг Филип Живојиновиќ кој досега беше непознат.

Пејачката беше запрашана дали Филип ќе се појави во некој од нејзините наредни спотови, а таа изненадила со одговорот.

-Филип се појави во спот, само тоа никој не го знае. Не се гледа дека е тој во два мои спота, открива Прија.
Потсетуваме, во еден спот се појавува непознат маж кој ја прогонува пејачката, па дури и ја дави. Никој досега не знаеше дека тоа е всушност нејзиниот сопруг Филип Живојиновиќ.

Еве го и спотот во кој улога има и Филип:

Останати вести од Радио Милева