Радио Милева

Интернетот полуде со новата апликација: Цеца, Карлеуша, Пријовиќ, Луна….вака ќе изгледаат на старост

Интернетот полуде со новата апликација: Цеца, Карлеуша, Пријовиќ, Луна….вака ќе изгледаат на старост
фото: курир.рс

Корисниците на социјалните мрежи полудеа со новиот тренд односно со апликацијата која додава години и со која може да видите како ќе изгледате во старост.

Фотографиите на кои луѓето изгледаат постаро ги преплавија социјалните мрежи.

Меѓу нив и јавните личности кои одлучија да ја пробаат оваа апликација. Тие со користење на оваа апликација покажаа како ќе излезат за неколку години.

Меѓу нив се Наташа Бекевалац, Александра Пријовиќ, Цеца Ражантовиќ, Луна Џогани, Јелена Карлеуша.

Во продолжение погледнете, па оцените колку ќе се променат познатите.

Kaтарина Грујиќ

 

Цеца

Јелена Карлеуша

Алекснадра Пријовиќ

Луна Џогани

Наташа Беквалац

фото: Курир.рс