Радио Милева

Индира Радиќ го покажа синот кој од неодамна е оженет, а еве што вели за снаата…

Индира Радиќ го покажа синот кој од неодамна е оженет, а еве што вели за снаата…
фото:индира радиќ/инстаграм

Пејачката Индира Радиќ секогаш со голема љубов зборува за својот син Северин Радиќ, додека во своето последно интервју изјави дека добро се согласува со неговата сопруга.

„Уште кога син ми се ожени и ја донесе снаата Елина, јас исто така добив и ќерка“, гордо рече пејачката.

“Јас фантазирав за тоа целиот мој живот и мојата желба се оствари. Ние совршено се вклопувавме, како да беше судбината што не собра заедно. Јас подобро се согласувам со неа отколку со мојот син”.

„Јас често се расправам со него, додекасо неа е различна приказна“, вели Индира.

Останати вести од Радио Милева