Радио Милева

Имала 20 дена живот кога добила тешка инфекција: Луна Ѓогани била во целосна изолација во болница!

Имала 20 дена живот кога добила тешка инфекција: Луна Ѓогани била во целосна изолација во болница!
фото:луна ѓогани/инстаграм

Анабела Атијас еднаш изјави дека нејзината ќерка Луна е родена со аномалија на мочниот меур, поради што таа се карактеризира како пациент со бубрежна болест. Затоа, таа рече дека тие ги поминале првите две години од животот на Луна во болница.

– На 20-дена од животот, Луна добила тешка инфекција на бубрезите. Тие дадоа објаснување дека бактеријата создала проблем за време на породувањето. Бевме во болница во тешка изолација, јас како мајка, таа како бебе – рече пејачката.

фото:луна ѓогани/инстаграм

Во 2005 година, Луна доби сестра, Нина, со која е многу блиска. По четири години, во 2009 година, Анабела и Гаги решија да го прекинат бракот и се разведоа. Ова и отежнуваше на Луна и нејзината сестра. Тогаш Анабела рече дека Луна почнала да ја губи косата од стрес затоа што била многу чувствителна и сакала нејзиното семејство да биде заедно.

– Ми беше тешко, особено кога станува збор за развод. Тешко е кога сите се упатени во вашиот живот,а вие тоа не го сакате. Имав помош од некои луѓе на училиште и сум им благодарна до денес. Го издржав сето тоа стоечки, затоа сум денес толку силна “, рече Луна своевремено.

Останати вести од Радио Милева