Радио Милева

Иако Николија во танга бикини просто мами со своите облини, некој се фати за стриите (ФОТО)

Иако Николија во танга бикини просто мами со своите облини, некој се фати за стриите (ФОТО)

Николија Јовановиќ објави секси фотографија од море. Пејачката се сликаше како влегува во вода во танга бикини, фотографија на која просто мами со своите облини.

И Додека пејачката ги собира машките воздишки, а на нејзината привлечна фигура и жените не останаа рамнодушни, секогаш ќе се најде некој што ќе расипе бајката.

Овој пат поедини „мистрии“ се фатија за нејзините стрии – тенките бели линии кои се едвај видливи одстрана кај пејачката. Згодното тело што го покажа Николија демек не е важно, најважни се едва видливите стрии?

На ова,  поединци дадоа свој коментар, во кој ќе речат: „На р’ѓав „таков“ и влакната, пардон, и стриите му пречат“!

 

 

Останати вести од Радио Милева