Радио Милева

И Сузана Турунџиева заедно со својата ќерка се заигра на „Тик ток“ (видео)

И Сузана Турунџиева заедно со својата ќерка се заигра на „Тик ток“ (видео)
фото: фејсбук/сузанатурунџиева

Освен „Фејсбук“ и „Инстаграм“  кои што се дел од нашето секојдневие, се повеќе е актуелна и новата апликација „Тик ток“ која ја користат многу јавни личности.

На „Тик ток“ може да наидете на разни и интересни видеа кои ќе ве насмеат и ќе ви го направат денот.

Така, македонските јавни личности навалија на „Тик ток“ .

Сани Гроздановска, Марјана Станојковска, Тијана Дапчевиќ, Миа Костова…и многу други се фанови на оваа нова мрежа која се повеќе е присутна кај луѓето.

Меѓутоа, на „Тик ток“ се заигра и Сузана Турунџиева. Имено, нејзината помала ќерка Матеа има профил на оваа апликација, а овој пат заедно со мама Сузе заиграа.

Турунџиева на социјалните мрежи објави видео од „Тик ток“, а во описот напиша:

Тиктокерски мајски предизвици.

Останати вести од Радио Милева