Радио Милева

И на ќерката на Здравко Чолиќ светски познатиот скап бренд и е најдобар „френд“: Уна како Боки Тредичи, „Луи Витон“ во изборот и предничи (ФОТО)

И на ќерката на Здравко Чолиќ светски познатиот скап бренд и е најдобар „френд“: Уна како Боки Тредичи, „Луи Витон“ во изборот и предничи (ФОТО)

Ќерката на легендарниот пејач Здравко Чолиќ, Уна Чолиќ, привлекува огромен интерес, како на Инстаграм, така и надвор од оваа мрежа, каде што пред неколку дена претстави нова модна комбинација „зачинета“ со торба од престижен бренд.

Истиот или сличен модел на официјалната веб-страница на модната куќа „Луи Витон“ чини 4.850 долари, или, околу, 266.750 денари.

Торбата што ја носи Уна е еден од помалите модели, но станува збор за „двоен“ модел кој чини 1.860 долари, или 102.300 денари, без овој појас.

Здравко Чолиќ ја доби ќерката Уна со сопругата Александра, со која има и ќерка Лара Чолиќ.

Останати вести од Радио Милева