Радио Милева

Хаос пред студиото: Босанац дојде на сминање на „Ѕвездите на Гранд“, па исплашен од насобраните новинари и фотографи направи нешто неочекувано (видео)

Хаос пред студиото: Босанац дојде на сминање на „Ѕвездите на Гранд“, па исплашен од насобраните новинари и фотографи направи нешто неочекувано (видео)
фото:драган стојковиќ/босанац

Визирот, маската и ракавиците не му беа доволна заштита на Драган Стојковиќ-Босанац, па отиде чекор подалеку.

На првиот ден од снимањето на новата емисија „Ѕвездите на Гранд“по вонредната состојба во Србија, беше повеќе од еуфорично за сите членови на жирито.

Драган Стојковиќ -Босанац беше меѓу првите што се појави, а претпазлив и почитувајќи ги мерките за заштита од вирусот, дошол на снимањето на споменатата емисија со маска на лицето, што ја го тргнал воопшто.

На изненадување на сите присутни, Босанец извадил средство за дезинфекција од кесата што ја носел во раката, со која започнал да ги прска новинарите и фотографите, бидејќи, како што вели, мора да биде претпазлив бидејќи е „загрозен“ вид.

Тој не одговори на прашањата на новинарите, но коментирал дека едвај чекал се да се врати на стариот начин на живот и снимањата.

Останати вести од Радио Милева