Радио Милева

Халид Муслимовиќ ја спушти Јелена Карлеуша за сите времиња!

Халид Муслимовиќ ја спушти Јелена Карлеуша за сите времиња!
фото:владимир спорчиќ/дамир дервишагиќ

Јелена Карлеуша ги навреди нејзините колеги, кои на нејзинaта кандидатка Милица дадоа 1 поен во финалето “Ѕвездите на Гранд”, а еден од нив е пејачот Халид Муслимовиќ.

Пејачката потоа ги нарече нејзините колеги, според неа, за неправедно гласање и лобирање дека се “кондоми” и “обични презервативи”. Халид Муслимовиќ веднаш и одговори на прозивките.

фото:дамир дервишагиќ

“Можеби луѓето се навикнати на нејзината комуникација, но морам да признаам дека не е убаво од неа да каже така. Но, бидејќи Карлеуша е во прашање, нејзе и прилега за зворува за презервативи, овој пат не го употреби овој збор добро “, рече Халид Муслимовиќ.

Потсетуваме, Халид остро го осуди и нападот на Карлеша на фоторепортерот на српски “Курир”, кога кажа дека се надева дека Јелена ќе се покае за нејзините постапки.