Радио Милева

„Губи се“: Марија Шерифовиќ избрка натпреварувачка од сцената на „Ѕвездите на Гранд“ (видео)

„Губи се“: Марија Шерифовиќ избрка натпреварувачка од сцената на „Ѕвездите на Гранд“ (видео)

Во новата емисија на музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“, Марија Шерифовиќ жестоко „удри“ по една натпреварувачка па дури ја избрка од студиото.

Имено, учесничката почна да кажува името на својот фризер и шминкер, а Марија целосно изгуби трпение, па почна да и вика.

„Ајде оди бре, кој фризер? Што е сега сите се заблагодарувате за фризурата?! Ајде бегај! Губи се!, викаше Марија и тоа доста непријатно.

Погледнете како тоа изгледаше:

Foto: Printscreen Youtube