Радио Милева

Готово е со лагите: Кија проговори за момчето и револтирано ја откри вистината

Готово е со лагите: Кија проговори за момчето и револтирано  ја откри вистината

Кистина Кија Коцкар, победничката на „Задруга“, медиумите ја спојуваат со различни мажи, а последен во низата беше и раперот Вук Моб.

И Кија и Вук демантираа дека се во врска, велејќи дека се само пријатели. Сепак, гласините продолжија да кружат, па Кија одлучи да стави точка на оваа приказна.

-Немам момче! Прекинете да ме спојувате, па уште и да ги раскинувате моите наводни врски. Омажете ме, ме вселувате…. напиша револтираната Кија на Инстаграм, обраќајќи им се на медиумите.