Радио Милева
инцидент или местенка?

Гола жена влета во ТВ студиото во програмата во живо и со голем камен ја гаѓаше водителката! (ВИДЕО)

Гола жена влета во ТВ студиото во програмата во живо и со голем камен ја гаѓаше водителката! (ВИДЕО)

За време на една телевизиска емисија, гола жена одненадеж влета во студиото и со голем камен ја гаѓаше  водителката Мирела Ваида.

Преплашена, Ваида врескаше додека се обидуваше да избега иод неа, додека обезбедувањето бргу се стрча за да го спречи инцидентот и да ја отстрани непозната жена од студиото.

Видеото со целиот инцидент е достапно на Јутјуб, но многу гледачи изразија сомневање во неговиот кредибилитет и веродостојност. Имено, телевизијата „Антена 1“, на која се случил споменатиот инцидент, е позната по својата необична тактика за привлекување гледачи, односно зголемување на рејтингот и гледаноста.

Таа жена со трчање ми пријде и се обиде да ме удри со голем камен. Бев шокирана бидејќи не ми беше јасно што се случува. Немав храброст да реагирам побрзо. Имав среќа што не ме погоди“ – изјави Ваида за медиумите по инцидентот. Сепак, многумина прашуваат како е можно непозната жена да влезе во студиото незабележано, особено ако е без облека.

Шокантен инцидент или местенка заради зголемување на ТВ рејтингот, погледнете па пресудете самите:

Останати вести од Радио Милева