Радио Милева
естрадно-медиумска проституција

Гога Секулиќ жестоко распали по колешките: „Ќе почнам и јас да се ку*вам како Карлеуша и Дара Бубамара!“ (ФОТО)

Гога Секулиќ жестоко распали по колешките: „Ќе почнам и јас да се ку*вам како Карлеуша и Дара Бубамара!“ (ФОТО)

Пејачката Гога Секулиќ признава дека е прилично разочарана од денешната ситуација на естрадата и истакнува дека е подготвена да го смени пристапот за да не заостанува во кариерата зад колешките кои се успешни во бизнисот.
Гога го прокоментирала историското смирување меѓу Јелена Карлеуша и Дара Бубамара, кои со години се прпукуваа преку медиумите, велејќи дека и таа ќе почне да се “ку * ва” како нив, за постојано да биде во фокусот на јавноста!

„Јас мислам дека и Дара и Карлеуша на животот гледаат само како на шоу-бизнис, и јас им се восхитувам како можат така. Јас гледам поинаку, кога си со некој океј-океј си, кога не си, не си. Ама, кога станува збор за работа, гледам дека никој нема образ… Ниту телевизиите, ниту издавачките куќи… Сите се плукаат, се забрануваат пејачи на телевизија и пак се враќаат. Мене ова ми личи на едно големо циганско маало. Зато си велам, нема да бидам како нив, но и јас ќе почнам да се ку*вам… на естрадата! Не со момчиња, туку со соработници, издавачи и колеги, зашто јас тоа го научив од нив“ – вели Секулиќ.