Радио Милева

Гоца Тржан со поддршка до Карлеуша: „Исплачи се, ќе ти биде подобро“

Гоца Тржан со поддршка до Карлеуша: „Исплачи се, ќе ти биде подобро“
Foto: Damir Dervišagić

Гоца Трзан ја поддржува Јелена Карлеуза и верува дека аферата што ја доживеала не може лошо да влијае на нејзината кариера.

Напротив, пејачката смета дека ќе биде уште подобра.

– Јас не сум навлегла во целата приказна, јас дејствувам женски и цврсто и не сакам да учествувам во неа. Секој има начин да го надмине проблемот. Верувам дека сега таа не размислува за својата кариера, туку за тоа како се чувствува.

“Покрај тоа што сме ѕвезди, ние сме човечки суштества на прво место и секој има право да се држи и да се чувствува лошо, да плаче и да страда”. “Кој човек нема тешко време во животот?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on


“Нејзината кариера нема да се уништи, мислам дека само да биде подобро. Бизнисот нема да страда”, тврди Тржан.

Останати вести од Радио Милева