Радио Милева
За куќна слава

Гоца Шаулиќ му испратила подарок на Босанац за да се присети на Шабан (фото)

Гоца Шаулиќ му испратила подарок на Босанац за да се присети на Шабан (фото)
фото:драган стојковиќ босанац/инсатграм

Познато е дека Драган Стојковиќ –Босанац строго се придржува до мерките за време на пандемијата на вирусот корона, па тие мерки ги почитува дури и кога со семејството има семејната слава.

Интересно е што на тој ден на неговата домашна адреса пристигнала корпа со подароци од вдовицата на Шабан Шаулиќ, Гоца Шаулиќ.

Во таа корпа има и ракија со фотографијата на Шабан.


Таа ракија се нарекува „Кумова ракија “. Овој гест го воодушеви Стојковиќ, а неговата ќерка јавно се заблагодари на семејството Шаулиќ и во објавата го означи синот на Шабан, Михајло.

Останати вести од Радио Милева