Радио Милева

Гоца Божиновска призна дека по секој провод го тестира синот на наркотици: „Не го родив за да го погребам“

Гоца Божиновска призна дека по секој провод го тестира синот на наркотици: „Не го родив за да го погребам“
фото: ало

Пејачката Гоца Божиновска вели декаредовно го тестира синот Мирко Шијан на наркотици.

Таа вели дека повеќе се плаши синот да не и стане зависен од дрога отколку да се зарази со коронавирус.

„Мирко го тестирам секојпат кога ќе се врати од клуб или кафана. Го проверувам така што урината ја носам на анализа. Кога ќе се врати од провод, јас му велам: „Ајде во бањата да те тестирам“. Ако тестот е негативен тој ми бара 100 евра како награда, досега му ги исплаќав парите. Еднаш бевме на гробот на мојот поранешен сопруг и таму ми се заколна дека никогаш повеќе нема да земе дрога. Јас му реков: „Не родив син за го погребам“. Еве поважно ми е да не зема дрога, отколку да се зарази со корона. Дури и Бојана ми кажа дека никогаш нема да биде со момче кое се дрогира, па можам да бидам мирна“ вели Божиновска.

Останати вести од Радио Милева