Радио Милева

Гоца Божиновска останала трудна уште како малолетна во средно училиште: Од овој познат маж ја родила вонбрачната ќерка! (ФОТО)

Гоца Божиновска останала трудна уште како малолетна во средно училиште: Од овој познат маж ја родила вонбрачната ќерка! (ФОТО)

Пејачкатат Гоца Божиновска се оствари во улогата на мајка како малолетна, уште во средното училиште. Тогаш таа ја добила ќерката Јелена, а малкумина знаат кој е нејзиниот татко.

Имено, Гоца забременила со композиторот Раде Вучковиќ, кој тогаш бил оженет. Сепак, Раде му се колнел на таткото на Гоца дека е лудо вљубен во неа, иако веќе имал семејство. Но од тоа не излегло ништо!

Гоца била без работа, без пари и со скршено срце, па ја оставила Јелена кај своите родители. Нејзината ќерка пораснала со баба и додека нејзината мајка бркала кариера пеејќи да заработи по кафеани.

Неколку години подоцна родила уште две деца во врскаста со Зоран Шијан.

Останати вести од Радио Милева