Радио Милева

Го промени мислењето: Еве каде ќе се породи Александра Пријовиќ

Го промени мислењето: Еве каде ќе се породи Александра Пријовиќ

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ во март ќе станат родители на своето прво дете, односно син Александар.

Александра и Филип донеле одлука нивниот син да се роди во Белград. Александра е во петиот месец од бременоста и ќе се породи во приватна клиника во Србија.

„Се беше подготвено по настапите да се спакува и да замине. Лекарите на овој континент се подготвени да ја породат. Се беше испланирано. На последната контрола лекарите предложија да се породи во Србија“, вели извор.

Александра се израдува поради оваа промена на планот.

„Таа сфати дека оваа одлука има добри страни односно дека ќе може да биде со членовите на семејството. Тие ќе можат да бидат со неа кога нешто и ќе и потреба. Таа не сака многу да зборува да својата бременост бидејќи не е единствена трудница и не сака да наметнува“, вели извор близок на пејачката.