Радио Милева
ријалити

Глетка за машала во „Парови“: Нина му влета во туш кабината на голиот Невен, па се шокираше од она што го затекна! (ФОТО)

Глетка за машала во „Парови“: Нина му влета во туш кабината на голиот Невен, па се шокираше од она што го затекна! (ФОТО)

Расната Нина Прља доживеа непријатност кога влезе во бањата, а потоа во отворената туш кабина, каде го затекна машкиот модел Невен Цигановиќ гол, како се се тушира.


„Невен стоеше под тушот со отворена завеса и не знам што правеше таму, ама она што го видов ме остави  во шок“ – рече Нина, на што Невен и возврати:

„За мене е многу чудно што Нина не ме гледаше во очи, туку погледдот веднаш и беше вперен многу пониско“, рече тој и додаде:


„Јас не сум правел операција на својата машкост. Сите го знаат мојот проблем со постојаната ерекција, што можеби оставило впечаток кај Нина да изгледа, така како што изгледа. Јас сум среќен и задоволен што се однесува до тоа и  сега одам без срам“ – дополни Невен.

Нина Прља можеби сакаше да му врати на Цигановиќ за тајната која тој ја откри, а таа не сакаше тоа да се знае, во моментот кога јавно призна какви пластични операции имала на телото и лицето.


Учесничката во реалното шоу не ја криеше посетата на пластичен хирург, па ја призна секоја корекција.


„Јас ги коригирав градите и устата, ништо друго“, рече Прља пред останатите учесници во новата сезона на едно од најгледаните ријалити програми.


„Слушнав дека си била и да ја подмладиш вагината“, ја „закопа“ тогаш  Невен Цигановиќ пред сите Нина!