Радио Милева
Уверлива лага

Ѓорѓе Давид збесна среде емисија, па почина да плаче, а членовите на жирито го исмејуваа (видео)

Ѓорѓе Давид збесна среде емисија, па почина да плаче, а членовите на жирито го исмејуваа (видео)
фото:ѓорѓе давид/инстгарам принтскрин

Последното шоу на музичкото натпреварување „Ѕвездите на Гранд“ беше многу стресно за Ѓорѓе Дејвид, кој е член на жирито.

Имено, кога настапи неговата кандидатка Јована Милојевиќ, а останатите членови на жирито решија да направат сурова шега за него.

Имено, тие ја оставија Јована без гласови, и тврдеа дека нејзиното пеење не е доволно добро и дека не заслужува да оди понатаму. Ѓорѓе беше видно вознемирен и разочаран и наскоро тврдеше дека Јована совршено ја отпеала песната и дека тој потпишува дека заслужува да оди понатаму, додека тие го убедуваа дека не е во право.

Сепак, набрзо следеше пресврт, кога му рекоа дека е шега, а потоа сите пукнаа од смеа, а Саша Поповиќ рече дека се договориле да се шегуваат со него.

Кога му рекоа на Ѓорѓе дека е шега, тој се качи на сцената и го прегрна Јована, не успевајќи да ги запре солзите.

„Плаче, гледајте солзи“, извика пејачката Марија Шерифовиќ.
Ако сте ја пропуштиле најновата епизода на „Ѕвездите на Гранд“ погледнете ја од видеото во продолжение:

Останати вести од Радио Милева