Радио Милева

Ѓорѓе Давид на најновото снимање на „Ѕвездите на Гранд“ ги зачуди сите со долниот дел од стајлингот (фото)

Ѓорѓе Давид на најновото снимање на „Ѕвездите на Гранд“ ги зачуди сите со долниот дел од стајлингот (фото)
фото:Г.Срданов/Рас Србија

Музичарот Ѓорѓе Давид од минатата година жирира во музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“, а во последно време често се појавува во несекојдневни модни изданија.

Ѓорѓе на најновото снимање повторно се појави во необичен стајлинг, а пристутните беа изненадени од долниот дел на неговата комбинација.

Имено, тој се одлучил за уште едно здолниште на преклов, но овој пат во „милитари“ стил.

фото:Принтскрин/блицтв

Така „среден“ не можеше без да им позира на присутните медиуми и да им ја покаже на сите својата модна умешност.

Останати вести од Радио Милева