Радио Милева
„афтер парти“ фото

Ѓани објави фотографија како лежи со сопругата после секс: „Сакајте се луѓе, животот е еден“! (ФОТО)

Ѓани објави фотографија како лежи со сопругата после секс: „Сакајте се луѓе, животот е еден“! (ФОТО)

Пејачот Радиша Трајковиќ – Ѓани неодамна го одржа големиот белградски концерт, а по тој повод истакна колку му е важно неговото семејство да му даде поддршка.

Ѓани не крие дека отсекогаш бил познат како заводник и дека сакал да флертува и заведува други жени, но со текот на времето се враќа кај својата сопруга и сфаќа дека таа му е најголемата поддршка во неговиот живот.

Тој објави фотографија во прегратките на неговата сопруга, Слаѓана Трајковиќ, сликана во доцните ноќни часови во Инстаграм, покрај која напишал: „Љубов за цел живот, сакајте се луѓе, доста е љубомора и злоба, еден е животот“! Афтер парти фото бај Радиша!