Радио Милева
тенис казанова

Ги завел двете лути ривалки Зорана Јовановиќ и Софија Милошевиќ, па обете ги прељубил со Хелена, ќерката на Топалко (ФОТО)

Ги завел двете лути ривалки Зорана Јовановиќ и Софија Милошевиќ, па обете ги прељубил со Хелена, ќерката на Топалко (ФОТО)

Босанскиот тенисер Дамир Џумхур не само што ги завел двете лути ривалки Зорана Јовановиќ и Софија Милошевиќ, туку и двете успеал да ги измами со Хелена, ќерката на фолк пејачот Милан Топаловиќ – Топалко, пишува српски “Ало!”.

Според нивниот извор, тенисерот аќерката на Топалко кришум од  двете други свои девојки ја одвел во Анталија.

Иако во врската со Зорана која започнала убаво и делувала среќно и заљубено, Дамир, по неколку недели, почнал да се интересира и за други девојки.

Бидејќи врската со Зорана ја започнал иако се уште бил во шема со Софија, не му било непознато да влегува во двојни, дури и тројно врски.

Така, среде љубовта со Зорана, тој почна да ја облетува Хелена, која по неколкудневните додворувања се согласила да излезе со него и да ја започне врската – вели изворот и додава дека Џумхур новата избраничка кришум од Зорана, ја одвел во Турција на море.

Зоран дознала за измамата и го оставила тенисерот во истиот момент. Таа дознала преку нејзина пријателка и не можела да се соземе од лутина. Му пратила порака дека знае каде е и со која е, а потоа го блокирала!

Останати вести од Радио Милева