Радио Милева

Ги покажа голите гради, спречи човек да не се самоубива скокајќи од мост, се обиде како водителка, па ја снема… се до денес! (ФОТО)

Ги покажа голите гради, спречи човек да не се самоубива скокајќи од мост, се обиде како водителка, па ја снема… се до денес! (ФОТО)

Српската манекенка и модел  Катарина Вучетиќ привлече најголемо внимание како учесник во реалното шоу “Surveyor” каде ги покажа голите гради, па се обиде и како водителка, а потоа целосно се повлече од јавниот живот.

Денес Катарина има сосема поинаков живот, далеку од очите на медиумите и јавноста.

Убавата бринета отсекогаш важела за  девојка по која мажите ја губат главата, а нејзиното срце му припадна на  Дарко Манојловиќ, кој ќе биде  нејзин најдобар пријател цели десет години претходно.

Пред пет години, Катарина и Дарко застанаа на лудиот камен.

Инаку, во јули 2007 година, Катарина се најде во центарот на вниманието на медиумите откако му го спаси животот на еден човек кој сакаше да скокне и да се самоубие од Бранковиот мостот во Белград. Катарина го убеди да не го правии тоа, и му ја подала раката, по што тој  и слегол од оградата.

Иако поминаа повеќе од една деценија откако јавноста ја запозна преку малите екрани, поранешниот модел се чини дека воопшто не се променил.