Радио Милева

Ги излудуваше жените во 90-тите: Вака денес изгледа Неша кој ја отпеа „Плави слон“ (видео)

Ги излудуваше жените во 90-тите: Вака денес изгледа Неша кој ја отпеа „Плави слон“ (видео)

Во деведесетите години сите ја пееја песната „Плави слон“ која ја изведе групата „Твинс“ во дует со Еро Ојданиќ.

Братот и сестрата беа доста популарн, но исчезнаа од сцената. Мануела и Небојша Костешевиќ се појавија на јавната сецана во далечната 1993 година.

Родени се во Швајцарија, но во Србија дојдоа баш поради тоа да се пробаат на музичката сцена.

Издадоа десет албуми, 15 години беа активни, а тоаш одлучија дека е време да се повлечат. Се вратија во Швајцарија, Неша продолжи со музика, а Мануела се проба во осигурување.

Подоцна таа се омажи и повторно патот ја наведе во Србија.

Еве како денес изгледа Неша: