Радио Милева

Гаги ја разоткри Анабела во „Задруга“: „Ти ги запостави децата, дадилка ја чуваше Нина, а Луна беше кај Цеца“

Гаги ја разоткри Анабела во „Задруга“: „Ти ги запостави децата, дадилка ја чуваше Нина, а Луна беше кај Цеца“
фото: Принтскрин

Гаги Ѓогани во „Задруга“ ги разоткри сите тајни на Анабела, па откри кој ги чувал нејзините ќерки.

Тој тврди дека Анабела била во Сараево и не се грижела за децата и дека ги малтретирала.

„Не живееше во златен кавез, но живееше добро. Тогаш Анабела започна да „мава“ фраери, ги запостави децата. Дадилка ја одгледа Нина, Луна беше кај Цеца Ражнатовиќ, а Анабела во Сараево. Таа беше со Андреј“ вели Гаги.

Гаги раскажа како Анабела физички ја малтретирала нејзината мајка.

„Децата се ми кажаа, како физички си ја малтретирала мајка ти. Ги тепаш своите деца и мајка“, изјави Гаги, а Анабела го провоцираше поранешниот сопруг.

„Зошто Луна не беше со тебе туку кај Цеца? Не сакаа да бидат кај тебе бидејќи се дрогираш. Андреј е старател на децата бидејќи тебе те нема“ изјави Атијас.

Останати вести од Радио Милева