Радио Милева

„Гадно е кога жените го прават тоа“: Жељко Самарџиќ се осврна на приказните од спалната соба

„Гадно е кога жените го прават тоа“: Жељко Самарџиќ се осврна на приказните од спалната соба
фото:жељко самарџиќ/инстаграм

Пејачот Жеjко Самарџиќ изјави дека мажите кои ги споделуваат сите свои тајни, дури и оние од спалната соба – биле несигурни.

– Ова обично го прават луѓе кои не се сигурни во себе. И непријатно е кога жените го фалат оној пред вас. Тоа е хорор. Кога мислите дека сте најдобри во светот, тогаш таа ја менува темата. Мислам дека тоа му паѓа многу тешко на секој маж во светот – рече пејачот во емисијата „Magazine In“ и потоа додаде дека треба да се чуваат некои тајни за себе.

фото:жељко самарџиќ/инстаграм

– Ако сакате да го повредите вашето сакано битие, тогаш признајте го тоа. Ниту една жена не сака да чуе нешто толку лошо за неа и обратно, заклучи тој.